Turkhaudantie 2,Turkhauta, Hausjärvi

Miinan monttu sijaitsee aivan Turkhaudan keskustassa, vastapäätä Turkhaudan Seurojentaloa. (HUOM! Seurojentalon virallinen osoite Hausjärventie 1614 saattaa viedä navigaattorilla n. 200 m liian pitkälle Turengin suuntaan.)

Turkhaudalta on 3km Ryttylän juna-asemalle ja naapurikaupunki Riihimäki sijaitsee n. 10km päässä.

Miinan montulla on aina paikoituksenohjaus. Autot pysäköidään seurojentalon pihalle sekä lähialueille. Mikäli kyydissäsi on invapaikoille tulevia, saat tarkemmat ajo-ohjeet paikoituksenohjaajilta.

Kimppakyydit ovat erittäin suositeltavia ja Miinan montulle on mukava tulla myös polkupyörällä! Julkiset liikenneyhteydet ovat valitettavan huonot iltaisin ja viikonloppuisin.

Näkäräinen ja Puhvetti palvelevat asiakkaista 1h ennen näytöksiä sekä väliajalla. Maksuvälineinä käteinen ja kortti.

Miinan Näkäräinen

Miinan montussa lisätunnelmaa tuo uusi anniskelualue eli Miinan Näkäräinen. Näkäräisestä saat virkistäviä alkoholituotteita moneen janoon: Ennen näytöstä voit käydä seurueesi kanssa nauttimassa kuohuvat tai väliajalla seurustelemassa huurteisen tuopin äärellä.

Puhvetti

Kesäteatteri on elämys kaikille aisteille! Miinan montussa katsojia palvelee mainio Puhvetti, jossa on tarjolla kotona leivottua pullaa sekä kahvia, hellyydellä haudutettua teetä, makeisia ja grillattua A-luokan makkaraa kaikilla mausteilla. Juomavalikoimasta löytyy pillimehuja sekä limonadeja.

Voit varata ryhmälippuja varatessasi myös väliaikatarjoilut etukäteen. Ryhmävarauksen voit tehdä, mikäli ryhmässäsi on vähintään 20 henkilöä.

 Vähintään 10:n hengen ryhmät voivat varata kahvitarjoilun etukäteen ja tilaus voidaan maksaa laskulla ennakkoon. Ryhmän koko tulee kuitenkin vahvistaa kolme päivää ennen näytöstä.

Puhvetista vastaa Piirivuoren kyläyhdistys ry – www.piirivuori.net

Katsomon istuinalue on puinen, selkänojaton. Selkänoja löytyy riveiltä 1 ja 2 sekä kummankin puolen viimeiseltä riviltä. Halutessasi voit varata oman istuinalusen mukaasi.

Katsomo on numeroitu.

Huomioithan, että siitä huolimatta aurinko paistaa ylimille riveille kellonajasta riippuen.

Katsomoon pääsee 20 min ennen esityksen alkua

Pyörätuolipaikat ovat katsomon ensimmäisellä rivillä.

Katsomo on nouseva ja se on kokonaan katettu!

Katsomo

Uudistettu ja esteetön eturivi on varattu liikuntarajoitteisille ja saattajan kanssa saapuville.

Esteettömät paikat varataan AINA puhelimitse p. 050 913 5640 tai sähköpostitse: [email protected].

Katsomo on  kokonaan katettu. Penkit ovat puiset, ei kaiteita eikä selkänojia. Selkänojat on katsomon kahdella ensimmäisellä rivillä sekä viimeisellä rivillä.

Saapuminen

Inva-kuljetus voi ajaa näyttämön eteen jättämään asiakkaat. Eturivin esteettömille paikoille saapuville on varattu muutama parkkipaikka näyttämön sivusta. Näille paikoille pysäköinti vain etukäteen sopimalla.

Avustajat

Mikäli käytät apuvälineitä, kuten rollaattoria tai pyörätuolia tai olet muusta syystä oikeutettu avustajaan, avustajasi pääsee maksutta sisään. Muistattehan varata myös avustajan lipun etukäteen. Avustajan lippuja ei voi ostaa verkkokaupan kautta.

Ympäristö

 Eturivin läheisyydestä löytyy esteetön puucee. Seurojentalolta löytyy myös esteetön vessa.

Maasto on esteetön mutta saattaa olla paikoin epätasainen.

Induktiosilmukka ja äänentoisto

Kesäteatterissa on käytössä äänentoistojärjestelmä kuuluvuuden parantamiseksi. Induktiosilmukkaa kesäteatterissa ei valitettavasti ole.

Viittomakielen tulkkaus

Ilmoita tarpeesta lipun ostamisen yhteydessä. Näin voimme ottaa asian huomioon paikkavarauksessa. Teatteri voi tarvittaessa auttaa tulkin valmistautumista. Työskentelevälle tulkille sisäänpääsy on maksuton.

Opaskoirat

Sallittu. Ilmoitathan asiasta lipun ostamisen yhteydessä.

Teatterin henkilökunta lipunmyynnissä ja esityksessä auttaa mielellään ja tekee kaikkensa mahdollistaakseen teatterielämyksen kaikille asiakkaille.

Asiakkaiden käytössä on kolme ekovessaa Miinan montussa sekä Silmun seurojentalolla vesivessat. Eturivin läheisyydestä löytyy esteetön puucee. Seurojentalolta löytyy myös esteetön vessa.

Kesäteatterin alue avataan tuntia ennen esityksen alkua.

Tupakointi on sallittu erikseen varatulla ja merkityllä tupakointialueella.

Esityksessä on väliaika. Väliajan kesto on noin 15-20 minuuttia.

Esityksen tallentaminen (kuvaaminen, äänittäminen ym.) on sallittu vain loppukiitoksissa.

Muistathan sulkea matkapuhelimen esityksen ajaksi.

Käsiohjelma antaa lisätietoa esityksestä ja sen työryhmästä. Esityskaudella näytelmän käsiohjelmia jakavat teatterilla vahtimestarit sekä lippukassa ennen esitystä.

Pukeudu sään mukaan! Helteellä on syytä ottaa mukaan vettä ja päähine, viileämmällä kannattaa pukeutua lämpimästi tai pakata mukaan viltti.

Alkoholijuomien tuominen katsomoon on kielletty.