Liput

Peruslippu 25 €

Alennuslippu 20 €

Alennukseen oikeutetut: eläkeläinen, opiskelija, lapsi (alle 17 v), varusmies, siviilipalvelusta suorittava, työtön. Alennuslipun käyttäjän on pyydettäessä todistettava oikeutensa ko. lipun käyttöön.

Ryhmälippujen tiedot löytyvät täältä.

NetTicketin palvelumaksut ovat lipun hinnassa jo mukana. Muista mahdollisista lippukuluista (esimerkiksi toimitukseen liittyen) löydät lisätietoa täältä: www.netticket.fi/palvelumaksut

Esityksen kesto selviää lähempänä ensi-iltaa.

Katsomon 1. rivin oikea puoli on esteetön. Pyydämme varaamaan tarvittavat invapaikat suoraan Miinan montulta. Palvelemme keväällä sähköpostitse [email protected] ja 15.5. alkaen myös puhelimitse 050 913 5640.

Lisätietoa esteettömistä paikoista löytyy täältä: valmistaudu vierailuun

Verkossa

HUOM! Kun ostat liput verkkokaupan kautta, niin varmista, että ostostapahtuma menee loppuun asti. Mikäli et saa oston jälkeen lippuja sähköpostiin, ole yhteydessä NetTickettiin. Kesken jääneestä ostotapahtumasta ei jää varausta voimaan.

Myyntipisteestä

Kaikki NetTicketin myyntipisteet. Lähin on Hyvinkään villatehdas. Lisätietoa: www.netticket.fi.

Puhelimitse

Netticketiltä p. 0600 399 499
1 €/min + pvm/mpm
ma-pe klo 9-21, la-su klo 13-21

 Paikan päällä

Lippuja myydään myös Miinan montulla 1h ennen esityksen alkua. Huomioithan kuitenkin, että esitys saattaa olla loppuunmyyty. Varmista siis sisäänpääsysi ostamalla liput ennakkoon.

Varatut liput on noudettava lippukassalta viimeistään 30 min ennen esitystä. Mikäli lippuja ei lunasteta ajoissa, teatterilla on oikeus myydä paikat eteenpäin näytöksen ollessa loppuunmyyty.

Verkosta ostettuna maksutapoina käyvät Visa- ja Mastercard luottokortit ja pankkien Online-verkkomaksut (Nordea, Handelsbanken, Aktia/SP/POP, Osuuspankki, Ålandsbanken, Danske Bank, S-pankki) sekä ePassi, Edenred, Smartum, MobilePay ja NetTicket.fi-lahjakortti.

Verkkokaupasta ja sen maksutavoista vastaa NetTicket.fi

Ennen esitystä Miinan montulla maksutapana käy vain käteinen ja pankkikortti.

Teatteri pyrkii kaikin käytettävissään olevin keinoin myötävaikuttamaan esityksen toteutumiseen kaikissa sääolosuhteissa, sairastapauksissa ja muissa erityisolosuhteissa esim. paikkaus- ja sijaisjärjestelyin. Ylivoimaisen esteen (esim. sota, lakko, terrori-isku, luonnonmullistus, esiintyjien tai yleisön turvallisuuden vaarantavat äärimmäiset sääolot tai muu teatterin vaikutuspiirin ulkopuolinen olosuhdevuoksi teatteri saattaa olla kuitenkin pakotettu perumaan näytännön. 

Näissä tapauksissa teatteri vaihtaa liput toiseen sopivaan näytökseen tai lahjakorttiin tai palauttaa rahat lippua vastaan. Teatteri ei korvaa muita mahdollisesti aiheutuvia kuluja, esimerkiksi  NetTicketin palvelu- tai toimitusmaksuja. Esityksen perumisesta johtuvat lippujen korvauspyynnöt tulee tehdä kuukauden sisällä peruutuksesta.

Esityksen peruutustapauksessa pyrimme olemaan yhteydessä kaikkiin asiakkaisiin ja mahdollisuuksien mukaan järjestämään kaikille lipun ostaneille paikan toiseen esitykseen. Emme kuitenkaan voi taata kaikille paikkaa tai jokaisen katsojien aikatauluun sopivaa esitysajankohtaa.

Ryhmäliput korvataan tai vaihdetaan ainoastaan ryhmänvetäjän kautta.

 Meillä voi maksaa verkkokaupassa NetTicketin lahjakortilla, tämän voi ostaa täältä: netticket.fi/lahjakortit