Ryhmät

Tervetuloa nauttimaan Miinan montun tunnelmasta myös ryhmässä! Tällä sivulla löydät tärkeää tietoa ryhmille ja ryhmänvetäjille.

Ryhmäliput ovat saatavilla vähintään 20 hengen ryhmille.

Hinnat

Ryhmälippu: 20 €/kpl

Eläkeläisryhmien liput: 18 €/kpl

Edut

Yksi ryhmänvetäjän lippu on maksuton, kun ryhmässä on yli 30 henkilöä.

Mikäli bussinkuljettaja haluaa katsoa esityksen, hänen tulee henkilökohtaisesti noutaa itselleen maksuton paikkalippu teatterilta lipunmyynnistä ennen esitystä. Jos kuljettaja kuuluu ryhmään ja haluaa istua samassa paikassa, silloin lippu on normaalihintainen.

Osto

Ryhmäliput voi ostaa myös suoraan verkosta. Tällöin lippujen vahvistus ja maksu tapahtuu samalla. Otathan huomioon, että teatteri ei lunasta jo laskutettuja pääsylippuja takaisin.

Varaus

Ryhmäliput varataan sähköpostitse: [email protected] tai puhelimitse p. 050 913 5640 (ke-pe klo 12-17)

Sähköpostilla tehty varaus on voimassa vasta kun teatteri on vahvistanut sen erillisellä viestillä.

Lippuvaraus kannattaa tehdä hyvissä ajoin parhaiden paikkojen varmistamiseksi. Samalla voi tehdä alustavan varauksen väliaikatarjoiluista.

Vahvistus, laskutus ja postitus

Ryhmävaraukset tulee vahvistaa 4 viikkoa ennen esitystä. Vahvistuksen jälkeen lähetämme liput ja laskun. Otathan huomioon, että vahvistetut varaukset tulee lunastaa täysmääräisesti eikä teatteri lunasta jo laskutettuja pääsylippuja takaisin.

Laskun eräpäivä 14 vrk, paitsi jos esitykseen on alle 14 päivää, eräpäivä on esitystä edeltävä päivä. Laskuun lisätään laskutuslisä.

Laskutuslisä 8€: sisältää lippujen postituksen.

Laskutuslisä 2€: sisältää lippujen lähettämisen sähköpostitse, asiakas itse tulostaa.

Lunastettuja ja laskutettuja lippuja ei osteta takaisin. Ryhmälippujen vaihtaminen hoidetaan vain ryhmänvetäjän kautta.

Tarjoilut

Näkäräinen ja Puhvetti palvelevat asiakkaista 1h ennen näytöksiä sekä väliajalla. Maksuvälineinä käteinen, kortti ja ryhmillä laskutus.

Miinan Näkäräinen

Miinan montussa lisätunnelmaa tuo uusi anniskelualue eli Miinan Näkäräinen. Näkäräisestä saat virkistäviä alkoholituotteita moneen janoon: Ennen näytöstä voit käydä seurueesi kanssa nauttimassa kuohuvat tai väliajalla seurustelemassa huurteisen tuopin äärellä.

Puhvetti

Kesäteatteri on elämys kaikille aisteille! Miinan montussa katsojia palvelee mainio Puhvetti, jossa on tarjolla kotona leivottua pullaa sekä kahvia, hellyydellä haudutettua teetä, makeisia ja grillattua A-luokan makkaraa kaikilla mausteilla. Juomavalikoimasta löytyy pillimehuja sekä limonadeja.

Voit varata ryhmälippuja varatessasi myös väliaikatarjoilut etukäteen. Ryhmävarauksen voit tehdä, mikäli ryhmässäsi on vähintään 20 henkilöä.

Vähintään 10:n hengen ryhmät voivat varata kahvitarjoilun etukäteen ja tilaus voidaan maksaa laskulla ennakkoon tai paikan päällä. Ryhmän koko tulee kuitenkin vahvistaa kolme päivää ennen näytöstä.

Puhvetista vastaa Piirivuoren kyläyhdistys ry – www.piirivuori.net