Yhteystiedot ja info

Lipunmyynti:

www.netticket.fi/miinanmonttu

Myös paikanpäällä on myytävissä rajoitettu erä lippuja.

Ryhmämyynti:

Jos ryhmässäsi on vähintään 20 henkilöä, voit ostaa ryhmälippuja, jolloin hinta on 20e/lippu. Voit varata ryhmälle myös väliaikatarjoilut etukäteen. Eläkeläisalennus ryhmälle on 10%.

Ota yhteyttä suoraan meihin, niin saat tarvittavat lisätiedot ja varauksesi tehtyä:

miinanmonttu@gmail.com

p. 050 913 5640


Saapuminen autolla

Autojen paikoitus

Autojen paikoitus on Miinan montun vieressä seurojentalon pihalla sekä lähialueilla. Miinan montulla on paikoituksenohjaus.

Suositellaan lämpimästi kimppakyytien käyttämistä ja saapumista vaikkapa pyöräillen kesäillassa!

Seurojentalon osoite on Turkhaudantie 2, Turkhauta, Hausjärvi. HUOM! Seurojentalon virallinen osoite Hausjärventie 1614 vie navigaattorilla n. 200 m liian pitkälle Turengin suuntaan.

Ajo-ohje kolmostien suunnasta

Käänny moottoritieltä (kolmostie) Tervakosken/Ryttylän rampista ja aja tietä 2896 kohti Ryttylää (n. 4 km). Aja Ryttylän ohi n. 3 km ja kunnes tulet tielle 290, jolloin olet perillä. Seuraa risteyksessä ajo-opasteita.

Ajo-ohje idästä Lahden suunnasta

Aja kantatietä 54 kohti Riihimäkeä. Käänny oikealle tielle 290 (kyltti: Janakkala 23, Ryttylä 10). Aja 290-tietä noin 6,5 kilometriä ja olet perillä. Seuraa risteyksessä ajo-opasteita.


Montulla

Pyörätuolia tai rollaattoria käyttävät asiakkaat

Mikäli käytät apuvälineitä, kuten rollaattoria tai pyörätuolia, avustajasi pääsee maksutta sisään. Uudistuneet ja esteettömät INVA-paikat löytyvät alimmalta riviltä.

Invataksiliikenne ohjataan eturivin luokse.

Invapaikat varataan puhelimitse p. 050 913 5640 tai sähköpostitse miinanmonttu@gmail.com.

Väliaikapuhvetti

Piirivuoren kyläyhdistyksen puhvetissa on tarjolla kotona leivottua pullaa sekä kahvia, hellyydellä haudutettua teetä ja makeisia sekä grillattua A-luokan makkaraa kaikilla mausteilla. Juomavalikoimasta löytyy pillimehuja sekä limonadeja.

Meillä voit maksaa myös kortilla.

Puhvetista vastaa Piirivuoren kyläyhdistys ry – www.piirivuori.net 

Vähintään 20 hengen ryhmät saavat 20 %:n alennuksen kokonaissummasta, kun varaus vahvistetaan ja maksetaan viikkoa ennen näytöstä. Vähintään 10 hengen ryhmät voivat varata kahvitarjoilun etukäteen ja tilaus voidaan maksaa laskulla ennakkoon tai käteisellä paikan päällä. Ryhmän koko tulee kuitenkin vahvistaa kolme päivää ennen näytöstä. –

Vessat

Käytettävissä on kolme ekovessaa sekä Silmun seurojentalolla vesivessat. Seurojentalon vessat sopivat myös liikuntarajoitteisille.


katsomokartta