lipunmyynti ja info

TANKKI TÄYTEEN 2022 ESITYSPÄIVÄT:

pe 10.6.19.00 ensi-iltaOsta liput
su 12.6.15.00Osta liput
ke 15.6.19.00
pe 17.6.19.00
ti 21.6.19.00Osta liput
ke 22.6.19.00Osta liput
kesätauko..
su 31.7.15.00 LOPPUUNMYYTY
ke 3.8.19.00LOPPUUNMYYTY
pe 5.8.19.00LOPPUUNMYYTY
ke 10.8.19.00LOPPUUNMYYTY
pe 12.8.21.00 yönäytösLOPPUUNMYYTY
su 14.8.15.00LOPPUUNMYYTY
ke 17.8.19.00 lisänäytösLOPPUUNMYYTY
la 20.8.15.00LOPPUUNMYYTY
su 21.8.15.00LOPPUUNMYYTY
ke 24.8.19.00Osta liput

Liput

Voit ostaa liput helposti netistä: www.netticket.fi/miinanmonttu tai kipaisemalla kaupoilla Riihimäen Pienessä Lelukaupassa tai Hyvinkään Villatehtaalla.

Katsomokartasta näet paikkanumeroinnit. Niinpä pääset varaamaan itsellesi mieluisimman paikan.

Voit ostaa lipun myös paikanpäältä Miinan Montun lippuluukulta, paitsi jos näytös on loppuunmyyty. Siksi suosittelemme hankkimaan lipun etukäteen.

Miinan montussa voit maksaa sekä käteisellä että kortilla.

Mikäli sinulla on Vapaalippu, varaathan istumapaikkasi etukäteen ja kuljethan näytökseen saapuessasi lippuluukun kautta.

LIPPUJEN HINNAT KESÄLLÄ 2022

Peruslippu kustantaa 25€. Saat lipun alennettuun hintaan (20€), mikäli olet eläkeläinen, opiskelija, varusmies, työtön tai yli 7-vuotias lapsi.

Liikuntarajoitteisen avustajana pääset aina ilmaiseksi näytökseen.

esteettömät paikat katsomossa

Uudistettu ja esteetön eturivi on varattu liikuntarajoitteisille ja saattajan kanssa saapuville. Inva-kuljetus voi ajaa näyttämön eteen jättämään asiakkaat. Mikäli käytät apuvälineitä, kuten rollaattoria tai pyörätuolia, avustajasi pääsee maksutta sisään.

Esteettömät paikat varataan AINA puhelimitse p. 050 913 5640 tai sähköpostitse: miinanmonttu@gmail.com

Ryhmäliput

Mikäli ryhmässäsi on vähintään 20 henkilöä, voit ostaa ryhmälippuja, jolloin yhden lipun hinta on 20€. Eläkeläisalennus ryhmälle on 10%.

Ryhmäliput varataan AINA puhelimitse p. 050 913 5640 tai sähköpostitse: miinanmonttu@gmail.com

Voit etukäteen varata ryhmälle myös tarjoiluja näytöksen alkuun taikka väliajalle.

katsomokartta

esityksen peruuntuminen

Force majeure -esteen vuoksi Miinan monttu saattaa joutua perumaan näytöksen. Sellaisessa tapauksessa vaihdamme liput toiseen sinulle sopivaan näytökseen tai palautamme rahat lippua vastaan (poislukien NetTicketin palvelumaksut). Muita mahdollisesti aiheutuvia kuluja Miinan monttu ei korvaa. Lippujen vaihdot ja palautukset tulee tehdä kuukauden kuluessa perutusta esityksestä.

Olemme yhteydessä kaikkiin lippuja ostaneisiin sekä varanneisiin. Varmistathan, että meillä on sellaiset yhteystiedot, josta sinut tavoittaa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

saapuminen miinan montulle

Miinan monttu sijaitsee aivan Turkhaudan keskustassa, vastapäätä Turkhaudan Seurojentaloa. Seurojentalon osoite on Turkhaudantie 2, Turkhauta, Hausjärvi. (HUOM! Seurojentalon virallinen osoite Hausjärventie 1614 saattaa viedä navigaattorilla n. 200 m liian pitkälle Turengin suuntaan.)

Turkhaudalta on 3km Ryttylän juna-asemalle ja naapurikaupunki Riihimäki sijaitsee n. 10km päässä.

Autojen paikoitus

Miinan montulla on aina paikoituksenohjaus. Autot pysäköidään seurojentalon pihalle sekä lähialueille. Mikäli kyydissäsi on invapaikoille tulevia, saat tarkemmat ajo-ohjeet paikoituksen ohjaajilta.

Kimppakyydit ovat erittäin suositeltavia ja Miinan montulle on mukava tulla myös polkupyörällä! Julkiset liikenneyhteydet ovat valitettavan huonot iltaisin ja viikonloppuisin.

Ajo-ohje helsinki-tampere -moottoritieltä

Poistu moottoritieltä (kolmostie) Tervakoski/Ryttylä -rampista ja aja tietä 2896 kohti Ryttylää (n. 4 km). Aja Ryttylän ohi n. 3 km ja kunnes tulet Turkhaudalle ja tielle 290, jolloin olet perillä. Seuraa risteyksessä ajo-opasteita.

Ajo-ohje idästä Lahden suunnasta

Aja kantatietä 54 kohti Riihimäkeä. Käänny oikealle tielle 290 (kyltti: Janakkala 23, Ryttylä 10). Aja 290-tietä noin 6,5 kilometriä ja olet perillä. Seuraa risteyksessä ajo-opasteita.


MIINAN NÄKÄRÄINEN – Anniskelualue K-18

Miinan montussa lisätunnelmaa tuo uusi anniskelualue eli Miinan Näkäräinen. Näkäräisestä saat virkistäviä alkoholituotteita moneen janoon: Ennen näytöstä voit käydä seurueesi kanssa nauttimassa kuohuvat tai väliajalla seurustelemassa huurteisen tuopin äärellä.

Näkäräinen palvelee asiakkaita 1h ennen näytöksiä sekä väliajalla. Kortti käy.

puhvetti

Kesäteatteri on elämys kaikille aisteille! Miinan montussa katsojia palvelee mainio Puhvetti, jossa on tarjolla kotona leivottua pullaa sekä kahvia, hellyydellä haudutettua teetä, makeisia ja grillattua A-luokan makkaraa kaikilla mausteilla. Juomavalikoimasta löytyy pillimehuja sekä limonadeja.

Puhvetti palvelee asiakkaita 1h ennen näytöksiä sekä väliajalla.

Voit varata ryhmälippuja varatessasi myös väliaikatarjoilut etukäteen. Ryhmävarauksen voit tehdä, mikäli ryhmässäsi on vähintään 20 henkilöä.

Ryhmät saavat 20 %:n alennuksen kokonaissummasta, kun varaus vahvistetaan ja maksetaan viikkoa ennen näytöstä. Vähintään 10:n hengen ryhmät voivat varata kahvitarjoilun etukäteen ja tilaus voidaan maksaa laskulla ennakkoon tai paikan päällä. Ryhmän koko tulee kuitenkin vahvistaa kolme päivää ennen näytöstä.

Puhvetissa voit maksaa myös kortilla.

Puhvetista vastaa Piirivuoren kyläyhdistys ry – www.piirivuori.net 

Vessat

Asiakkaiden käytössä on kolme ekovessaa Miinan montussa sekä Silmun seurojentalolla vesivessat. Seurojentalolta löytyy esteetön vessa, joka sopii siis myös liikuntarajoitteisille.