Tankki täyteen siirtyy kesälle 2021

Tankkia ei tänä kesänä saada täyteen, mutta silti Miinan montussa ahkeroidaan

NS Silmu on päättänyt siirtää koronaviruksen takia Miinan montun kesäteatterin Tankki täyteen esitykset vuodella eteenpäin kesälle 2021. Ensi kesän esityksiä odotellessa on hyvä aika muistella suosikkisarjaa, kun YLE uusii Tankki täyteen menestyskomedian TV2:ssa. Vapautunut aika tullaan käyttämään Miinan montun kesäteatterin kehittämiseen Leader- tuella. Lopullinen tukipäätös on tulossa kevään aikana. Kehittämishankkeessa esiintymisaluetta syvennetään ja korotetaan, jolloin saadaan uusia mahdollisuuksia lavastukselle sekä voidaan laajentaa katsomoa. Katsomoa laajennetaan alaspäin lisäämällä yksi penkkirivi sekä invataso. Lisäksi rakennetaan uudet näkösuojaelementit, joista osa on siirrettäviä. Näyttelijöille hankitaan toimistokontti pukuhuonetilaksi sekä tarpeiston ja maskien varastotilaksi. Jatkossa suunnitelmissa on myös inva-WC:n hankinta sekä taitettavien selkänojien rakentaminen katsomoon. Ja jos joku kesäteatterin siirrosta oikein mielensä pahoitti, niin eipä hätää, sillä siihen löytyy hyvää lääkettä tulevalla kaudella Miinan montun talviteatterissa.

Lisätiedot NS Silmun puheenjohtaja Kai Varantola puh. 040 148 8300