ALPO GRÖNVALL IN MEMORIAM

Huru-ukot Alpo Kinnari ja Alpo Grönvall

Alpo Grönvall 1926 – 2020
Kulttuurin monitoimimies on nukkunut pois.

Alpo Grönvall oli NS Silmun toiminnassa mukana vaimonsa Irman kanssa jo vuodesta 1959 lähtien. Alpo oli aktiivinen illanviettojen laulattaja, säestäjä ja juontaja. 80- ja 90- luvulla Alpo oli mukana useassa NS Silmun Ruska ryhmän kesäteatteriesityksessä. Mieleen on jäänyt hänen roolinsa Iso-Heikkilän isäntänä v. 1986 ja Oprissa huru-ukkona vuosina 1992 ja 1993. Nuorisoseurojen liitto myönsi hänelle Hermannin arvonimen vuonna 1999. Vanhoina päivinä Alpo vielä vieraili tyytyväisenä Miinan montussa katsomassa nuoremman polven kesäteatteriesityksiä. 

Alpoa lämmöllä muistaen
Miinan montun väki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s